Corona maakt theaterseizoen onzeker

 

Start kaartverkoop en nieuwe theaterbrochure pas als er meer duidelijkheid is

 

De beperkende maatregelen omtrent het coronavirus zijn verlengd t/m 20 mei. Wat er daarna gebeurt, is nu nog onduidelijk. Dat betekent dat de nieuwe theaterbrochure niet – zoals u van ons gewend bent – in mei verschijnt. Ons programma zal, zodra er meer duidelijk is, digitaal verspreid worden via onze nieuwsbrief, op onze website en op onze facebookpagina.

 

Start kaartverkoop
Op dezelfde wijze communiceren we ook wanneer de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start. Uiteraard zijn we ook daarvoor afhankelijk van verdere versoepeling van de maatregelen. Nu is het nog onduidelijk of en op welke wijze we het nieuwe theaterseizoen kunnen aanvangen. De verspreiding van het coronavirus heeft immers veel veranderd, en ook onzeker gemaakt. Natuurlijk hopelijk we dat de geboekte voorstellingen allemaal kunnen doorgaan, in een veilige omgeving. Maar het enige wat we daar nu aan kunnen doen, is thuisblijven en vertrouwen dat het goed komt.

 

Verbouwing MFA de Muiter
Wat wel bekend is, is dat onze theaterzaal er anders uitziet zodra we de deuren weer kunnen openen. MFA de Muiter wordt verbouwd en dat betekent ook veranderingen in het BON-theater. Met een tribune in de zaal, wordt een langgekoesterde wens vervuld. U begrijpt, we kunnen niet wachten u straks gezond, in een nieuw theater te mogen begroeten.

 

Heel graag tot dan!
#stayhome, #staysafe

Sponsors

Commandeur accountants & adviseurs
Remax action Goedegebure
 
Novitaz
Hotel Medemblik
De Raad Reinders
EP: Beerepoot

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste voorstellingen.

© BON Theater 2019.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.