Het BON-theater viert feest!

Het BON-theater bestaat 25 jaar! Daar zijn we dankbaar voor. Op deze plek daarom een gepast dankjewel aan al die artiesten die in de afgelopen jaren naar Medemblik kwamen. Het zijn er te veel om ze hier allemaal op te noemen, maar dat er in 25 jaar veel kan gebeuren heeft een aantal van hen zeker bewezen. Ze beklommen als jong talent ons podium en staan nu soms avonden achtereen in een uitverkocht Carré.
 
Op deze plek ook een woord van dank ook ons trouwe publiek. We bedanken u dat u al zoveel jaren komt. We bedanken u voor een kwart eeuw BON-theater en we kijken ernaar uit om u ook in de komende 25 jaar te mogen begroeten.
 
Wie jarig is trakteert! We zullen ons jubileum dan ook vieren met feestelijke acties. En wie weet pakken we wel groots uit. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer updates en het laatste nieuws. Het theaterprogramma dat voor u ligt, is alvast een feestelijk begin.

 

En om alvast met nog meer feestelijk nieuws te beginnen: Ben je komend seizoen 25 jaar of word je dat tussen 1 september 2019 en 1 mei 2020, dan mag je een voorstelling naar keuze gratis bezoeken.

Stuur dan een mail naar reserveringen@bon-theater en we leggen een plaatsbewijs voor je klaar.
 
Heel graag tot ziens in ons theater.
 
Het BON-team

Sponsors

Commandeur accountants & adviseurs
Remax action Goedegebure
 
Novitaz
Hotel Medemblik
De Raad Reinders
EP: Beerepoot

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste voorstellingen.

© BON Theater 2019.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.