Het BON-theater en COVID-19 maatregelen

Kaartverkoop

Kaarten zijn alleen online te koop, tot de voorraad strekt en tot uiterlijk een dag voor aanvang van de voorstelling.

Bestel alleen kaarten voor het eigen gezin/huishouden en bestel deze kaarten in één keer. Op basis van deze kaartverkoop maken we een indeling waarbij familie/partners bij elkaar kunnen zitten en andere gasten de afstandsruimte van 1,5 meter krijgen.

Bezoekersaantallen

Wij hanteren de richtlijnen en regelgeving vanuit het RIVM met betrekking tot de toegestane bezoekersaantallen. Wij kunnen te allen tijde de toegestane bezoekersaantallen wijzigen. Bij wijzigingen behoudt u uw recht op het retour van uw aankoopbedrag.

Zitplaatsen

We werken met vaste zitplaatsen. Bij binnenkomst krijgt u uw plaatsen toegewezen waarbij wij er zorg voor hebben gedragen dat u op 1,5 meter van de andere gasten zit. Er kan niet afgeweken worden van deze toegewezen plekken.

Bij de vaste zitplaatsen op de tribune betekent dit dat er altijd 3 zitplaatsen naast u/uw familie (en 1 rij achter en voor u onbezet blijven?). Op de vlakke vloer zorgen tafels voor de benodigde afstand.

Mondkapje

Bij binnenkomst is het dragen van een mondkapje verplicht en deze dient gedragen te worden zolang u door onze foyer en theater loopt. Op de zitplaats mag het mondkapje af. Uiteraard staat het vrij deze gedurende het gehele bezoek te dragen.

Extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne

Op veel strategische punten kunt u uw handen reinigen met desinfecterende handgel.
De stoelleuningen zijn voor uw bezoek met desinfecterend schoonmaakmiddel behandeld.