Informatie Covid-19

Kaartverkoop

 

Kaarten zijn alleen online te koop, tot de voorraad strekt en tot uiterlijk een dag voor aanvang van de voorstelling.

 

Bestel alleen kaarten voor het eigen gezin/huishouden en bestel deze kaarten in één keer. Op basis van deze kaartverkoop maken we een indeling waarbij familie/partners bij elkaar kunnen zitten en andere gasten de afstandsruimte van 1,5 meter krijgen.

 

Bezoekersaantallen Wij hanteren de richtlijnen en regelgeving vanuit het RIVM met betrekking tot de toegestane bezoekersaantallen. Wij kunnen te allen tijde de toegestane bezoekersaantallen wijzigen. Bij wijzigingen behoudt u uw recht op het retour van uw aankoopbedrag.

 

Maatregelen

 

Zitplaatsen We werken met vaste zitplaatsen. Bij binnenkomst krijgt u uw plaatsen toegewezen waarbij wij er zorg voor hebben gedragen dat u op 1,5 meter van de andere gasten zit. Er kan niet afgeweken worden van deze toegewezen plekken.

 

Bij de vaste zitplaatsen op de tribune betekent dit dat er altijd 3 zitplaatsen naast u/uw familie (en 1 rij achter en voor u onbezet blijven?). Op de vlakke vloer zorgen tafels voor de benodigde afstand.

 

Bewustwording en communicatie maatregelen Door middel van borden bij de ingang, in de zaal en bij het toilet word er aandacht gevraagd voor de benodigde 1,5 meter afstand.

 

Toiletbezoek Er kan 1 persoon tegelijk gebruik maken van het heren en dames toilet.

 

Extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne Op veel strategische punten kunt u uw handen reinigen met desinfecterende handgel

 

De stoelleuningen zijn voor uw bezoek met desinfecterend schoonmaakmiddel behandeld.

Sponsors

Commandeur accountants & adviseurs 
 
 
 
Novitaz
 
Hotel Medemblik
 
De Raad Reinders
 
EP: Beerepoot

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste voorstellingen.

© BON Theater 2019.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.