Programma 2014 - 2015

Ronald Snijders One Man Show

6 september 2014 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 15,00

   
 

Ronald Snijders - One Man ShowSpeciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd. 
De Volkskrant bekroonde One Man Show met vier sterren en schreef: “De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo.” Ook Het Parool kende vier sterren toe en oordeelde: “Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (…) Hij is een illusionist met woorden.”

Bezoek de website
http://www.normalemensen.nl

 
 
Begijn Le Blue Speciaal voor u! 27 september 2014 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 15,00

   
 

Begijn Le Blue - Speciaal voor u!“Alles wat ik doe, doe ik voor mezelf omdat ik rijk en beroemd wil worden. Maar vanavond niet. Echt niet. Vanavond speel ik de sterren van de hemel voor u. Speciaal voor u. Mijn waanzinnige fratsen en grollen, mijn meesterlijke typetjes en subtiel vertelde verhaaltjes breng ik omdat ik mij voor één keer echt wil geven. Op mijn eigen, bescheiden manier”.
Verwacht u vooral niet te veel van deze belofte. Begijn doet namelijk al jaren waar hij zin in heeft. “Een buitenbeentje in de comedy”, blokletterde een recensent en dat klopt. Zijn typetjes zijn voorzien van een scherp randje en zijn verhalen kan je in de traditie van Dario Fo’s vertellingen plaatsen. Hij speelt cabaret met één been in het stand-up-circuit en het andere in het theater. 

 

Voor een impressie klik hier
Of bezoek de website
http://www.begijnlebleu.be

 
 
Zijlstra Geen Krimp 18 oktober 2014 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 17,50

 

 

 

Zijlstra - Geen Krimp In Geen krimp wordt het kwartet Zijlstra uitgebreid met saxofonist Jan Menu waardoor de ‘echte’ sound van Zijlstra weer in volle glorie terug is! Zijlstra blijft onverdroten en met engelengeduld klare taal uitslaan, recht in de wind vissend naar noten en woorden die er toe doen. Wie zelf ooit heeft besloten zijn muze achterna te reizen, de paradox aan te gaan tussen ‘de schutterende veiligheid’ en de ‘schitterende twijfel’ wordt bij Zijlstra op zijn wenken bediend… 
“De teksten zijn tijdloos, de muziek is ingenieus. Zeer gevarieerde muzikale avond”, aldus de Volkskrant. NRC schreef: “Zijlstra maakt als voormalig zeeman mooi gebruik van maritieme metaforen en schept met zijn fonkelende trompet een bluesy sfeer.”

Jeroen Zijlstra biedt u € 5.- korting op zijn nieuwste CD “Geen Krimp” wanneer u de bevestiging van uw reservering toont. Print hem uit en neem hem mee. Laat deze kans niet lopen…… !!

Bezoek de website
http://www.debandzijlstra.nl

 
 
Sander van Opzeeland Kunst met een grote K

8 november 2014 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 15,00 

   
 

Sander van Opzeeland - Kunst met een grote K.Ok, dit is het plan:
Ik ga jullie het beste theaterprogramma van het jaar laten zien.
Het heet Kunst met een grote K. Ik heb er zin in.

Ok, dit is het plan:
Ik kom op, daarna sta ik een minuut of 85 op het podium. Ik loop rond, vertel verhalen, 
maak me zinloos druk over dingen, speel muziek, zing en vertel wellicht ook een paar grappen. 
Nadat ik klaar ben en jullie heb bedankt, verlaten jullie het theater en denken: 
‘ Wow! Dit was een van de beste theaterprogramma’s die ik ooit heb gezien.
Dit was wat je noemt Kunst met een grote K’. 
Dat is het plan.

Bezoek de website
http://www.sandervanopzeeland.nl

 
 
Vrijdag & Sandifort Löyly 29 november 2014 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 17,50

   
 

Vrijdag & Sandifort - Löyly

Na hun juichend ontvangen debuutvoorstelling ’Hulphond’ wisten Vrijdag en Sandifort: En door! Dat deze twee alleskunners de lach aan hun kont hebben, wisten we natuurlijk al jaren en ook in Löyly zult u zeker weer een stortvloed aan gemankeerde en absurde types over u heen geplenst krijgen. In adembenemend tempo zullen zij u in al hun virtuositeit weer laten lachen, ontroeren en verbazen. Maar... Löyly gaat verder. Vrijdag en Sandifort gaan met de billen bloot. Op zoek naar contact. Echt contact. Een intense ervaring. Met zichzelf, met elkaar en met u. Löyly gaat dwars door elk taboe heen, is rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret vanuit de onderbuik. Een sensatie voor lichaam en geest. Dus: maskers af, kleren uit en maar zien wat er gebeurt.

Bezoek de website
http://www.hekwerk.nl/vrijdagensandifort

 
 

Z.G.A.N. Gehaktdag

 

                                            uitverkocht

19 & 20 december 2014

Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 11,00

   
 

ZGAN - GehaktdagDe heren van Z.G.A.N. Johan Blokker, Ed Sluiters en Michel van Ophem keren terug in het Bon theater met een boodschap.
Denk ruim, denk vrij. Denk in het totaal. Denk door, denk na. Denk alles wat je denken wil. 
De kerngedachte is: denk groot. Jouw geluk is het belangrijkste. Ík wil een leuk leven, wie mee wil doen is welkom, wie in de weg staat: wegwezen! 
Moet je eens kijken hoeveel ruimte je creëert om groots en meeslepend te leven. 
ZGAN vertelt u hoe. 
Als de Verbale Slachters.

Bezoek de website
http://www.zgancabaret.nl

 
 
Frank van Pamelen Complot

10 januari 2015 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 15,00 

   
 

Frank van Pamelen - ComplotOp 11 september 2001 staat Alicia Keys op nummer 1. Met het nummer Fallin’. Prompt storten deTwin Towers in. Sinds de introductie van de McFlurry beleven we de tien warmste jaren ooit. Toeval? Welnee. Als je de letters van ‘Verenigde Staten’ door elkaar gooit, krijg je ‘negatieve trends’. Alles heeft met alles te maken.
Complot is een anderhalf uur durende samenzwering met de zaal. Een avond vol causale verbanden en onverwachte linken. Met verrassende theorieën en ontboezemende beelden. Wat zit er achter de actualiteit? Wat zeggen schijnbaar onschuldige getallen? Wat is de voorspellende waarde van willekeurige woorden? Aan het eind is er maar één conclusie: het leven is een schokkende aaneenschakeling van de meest bizarre complotten. 
“‘Rijmfenomeen”, schreef de Volkskrant. “Blinkt uit in taalvirtuositeit”, aldus Trouw. En volgens het AD: “Tovert met taal zoals Cruijff dat met de bal kon.”

 
 
Niet Schieten Vrouwen willen maar 1 ding 31 januari 2015 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 15,00

   
 

Niet Schieten! - Vrouwen willen maar 1 dingWij:        Wat willen jullie dan?
Vrouw:  Weten jullie dat nou nog niet?
Wij:        Waarom zeggen jullie het niet gewoon?
Vrouw:  Waarom moeten we altijd alles zeggen?
Wij:        Waarom moeten wij altijd alles raden?
Vrouw:  Wie zegt dat jullie moeten raden?
Wij:        Waarom doen jullie nou zo moeilijk?
Vrouw:   Waarom denken jullie altijd zo makkelijk?
Wij:        Weten jullie zelf wel wat jullie willen?!?!
Vrouw:   Uhhh...ja…natuurlijk.

Te lang al laten vrouwen de mannen spartelen. De mannen van Niet Schieten! voelen zich nu genoodzaakt om daar iets aan te doen en diep in de vrouw te duiken. Heel diep. En uit die schijnbaar oneindige diepte wordt één ding opgetakeld… Een openbaring voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen. Is dit echt het grote vrouwengeheim? Oordeelt u zelf.  Van de makers van ‘Mannen zijn Zeikwijven’.


Bezoek de website
http://www.nietschieten.nl

 
 
Daniel Arends Carte Blanche   UITVERKOCHT 21 februari 2015 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 15,00

   
 

Daniel Arends - Carte BlancheDaniël Arends geeft zichzelf Carte Blanche. Een schone lei. Geen kaders, geen beperkingen. Alle luiken in het hoofd mogen open, alle krochten in de geest verkend. Om los te gaan en rauw te zijn. Het podium als vrijplaats voor schurende eerlijkheid en verbale agressie.
Daniël werd alom – in de wandelgangen en daarbuiten – beschouwd als De Grote Belofte, Het Aanstormende Talent. Gelukkig heeft hij dat achter zich gelaten, en is hij nu slechts ‘de spannendste cabaretier van dit moment’. Aldus Theo Maassen. In 2006 won hij Cameretten. Zijn shows Geen Excuses en Blessuretijd werden genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop, en ook zijn vorige programma De Zachte Heelmeester ontving lovende kritieken van pers en publiek.

 
 
Schudden HENK (Per ongeluk)

21 maart 2015 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 17,50

 

Schudden - Perrongeluk

We denken dat onze nieuwe voorstelling Perrongeluk per ongeluk HENK is gaan heten. Henk was een personage met een bijrol, maar daar nam hij geen genoegen mee. Hoewel Henk geen prater is, liet hij dit keer van zich spreken. Henks leven kent rustige dagen, maar onrustige nachten. Zijn nachtmerries en angsten sluipen zijn alledaagsheid binnen. Waar komen ze vandaan? En waar brengen ze hem? Het tiende programma heet stiekem HENK. 

Bezoek de website
http://www.schudden.nu/home.php

   
 

Ricky Koole en Leo Blokhuis Buitenstaanders

Uitverkocht

18 april 2015 Aanvang 20:15

Toegangsprijs € 17,50

 

Ricky Koole en Leo Blokhuis - BuitenstaandersIn hun derde theaterprogramma gaan Ricky Koole en Leo Blokhuis op zoek naar de echte buitenstaanders in de muziek. Creatieve geesten die niet voor de hand liggende keuzes durven te maken, muzikanten die het lef hebben de gebaande paden te verlaten. Dat betekent niet dat zij in de obscuriteit zijn beland, het zijn juist de voorlopers van nieuwe successen. Bovendien roepen hun keuzes ook de vraag op in hoeverre wij zelf ons eigen pad durven kiezen. Een avond vol prachtige en inspirerende muziek, liedjes die we niet willen en mogen vergeten.

Voor een impressie:

https://www.youtube.com/watch?v=HJ3gcdxcuPA

Of bezoek de website
http://www.rickykoole.nl

http://www.leoblokhuis.nl

   
 
 
     
     

Sponsors

Commandeur accountants & adviseurs
Remax action Goedegebure
 
Novitaz
Hotel Medemblik
De Raad Reinders
EP: Beerepoot

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste voorstellingen.

© BON Theater 2019.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.