BON-theater onveranderd leuk en toch anders dan anders

 

De theaterbrochure kunt u digitaal doorbladeren via de pageflip.

 

Corona heeft heel veel veranderd, en ook onzeker gemaakt. Dat geldt ook voor de theaters. Halverwege maart sloten we noodgedwongen de deuren. De volksgezondheid boven alles. Daarmee ontstond ook de vraag wat dit zou betekenen voor het theaterseizoen dat voor ons ligt. Langere tijd was dat onzeker, maar nu is er goed nieuws. We kunnen van start en u kunt weer genieten van een onveranderd leuke avond uit.

 

Start kaartverkoop
Door de verbouwing van MFA de Muiter - en dus ook onze theaterzaal - start het theaterseizoen later dan u van ons gewend bent.  We ontvangen u, wanneer het weer mogelijk is, in een compleet vernieuwd BON-theater. 

Uiteraard zorgen we ervoor dat u veilig naar het theater kunt. De voorstellingen in 2020 bieden we daarom twee keer op één avond aan. Zo kunt u met een klein publiek en in een intieme veilige setting van de voorstellingen genieten. Onder voorbehoud gaan we in 2021 terug naar het oude vertrouwde. Houd onze website, de BON-nieuwsbrief en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Voor uitgebreide informatie betreffende de Covid-19 richtlijnen klik hier

 

Verbouwing MFA de Muiter
Vloer, wanden en het podium worden aangepast en als klap op de vuurpijl zal er een heuse tribune verrijzen waardoor u ook achterin de zaal een goed zicht heeft op het podium. Een lang gekoesterde wens komt daarmee in vervulling. 

 

Heel graag tot snel! 

#staysafe

Sponsors

Commandeur accountants & adviseurs 
 
 
 
Novitaz
 
Hotel Medemblik
 
De Raad Reinders
 
EP: Beerepoot

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste voorstellingen.

© BON Theater 2019.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.